Cases

Flora NL - Het bloemistennetwerk

Flora NL verbindt 300+ bloemisten – Ieder afzonderlijk toegang tot een eigen omgeving waaruit facturatie (digitaal op maat), orderafhandeling en track-and-trace mogelijk zijn.

Fairexx - Logistiek Informatie Systeem
Fairexx Revolutioneert de logistiek met FLIS. Sindsdien verlopen processen sneller, slimmer en is er een flinke kostenbesparing gerealiseerd.
Quality Service - Een geïntegreerd servicesysteem

Efficiënte interne processen en uitmuntende klantenservice komen samen in Quality Service’s geïntegreerd systeem. Ervaar de synergie van geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

Rijswaterstaat - Een geautomatiseerd proces voor Gevelisolatie

Met Rijkswaterstaat’s innovatieve systeem voor gevelisolatie verhogen ze de efficiëntie en precisie. Ons systeem biedt centrale opslag en gestroomlijnde gegevensverwerking voor optimale resultaten.

Tabernae -Digitale Customer Journey

Tabernae’s digitale platform biedt een revolutie in klantinteractie. Minimaliseer wachttijden en maximaliseer tevredenheid met onze gestroomlijnde digitale acceptatieprocessen.

Re Medical Group - Een krachtig klantenportaal

Het klantenportaal van Re Medical Group is de sleutel tot een verbeterde gezondheidszorg ervaring. Snellere toegang tot gegevens en efficiëntere communicatie voor zowel zorgverleners als patiënten.