Onze vacatures

Office Manager

Wie ben jij?

Innovine bevindt zich in de situatie om de volgende stap te maken in het groeiproces. Samen met jou willen we deze stap bereiken. We zijn een organisatie dat een groot scala van dienstverlening aanbiedt op het gebied van software(ontwikkeling). Softwareontwikkeling op maat, het maken van integraties, websites en online marketing behoren tot de projecten. Daarnaast zijn er aantal standaard softwareoplossingen zoals een digitaal archiefsysteem, een Document Management Systeem (DMS), een app voor de overheidssector en een kassaregistersysteem complementeren op dit moment ons werkgebied.

Door onze groei zijn wij op zoek naar een commercieel administratief medewerker, oftewel een échte 1000 poot die mee wil helpen aan de verdere groei van onze organisatie. Met de groei van ons bedrijf ga je zelf ook door ontwikkelen en verder groeien.

Je komt te werken binnen een organisatie waarbij de focus ligt op innovatie, klantwensen en betrouwbaarheid van de projecten en producten die worden ontwikkeld. Jouw collega’s zijn collegiaal, open, geïnteresseerd en gedreven. We hebben een platte organisatiestructuur waarbij iedereen inspraak heeft. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn twee belangrijke kenmerken die bij de functie horen.

Wat ga je doen?

Als Commercieel administratief medewerker voer je de volgende werkzaamheden uit.

  • Voor onze klanten ben je het eerste aanspreekpunt. Omdat 99 % van de binnenkomende telefoons van klanten zijn, beantwoord je dan ook de telefoon. Deze telefoons bevatten algemene vragen, commerciële vragen en hulpvragen over projecten of producten.
  • Deze vragen beoordeel je, je maakt wanneer nodig service calls aan en brengt dit onder bij de juiste persoon (servicedesk of softwareontwikkelaar). Wanneer het een servicedesk vraag betreft die je zelf kunt beantwoorden, verleen jij zelf de service. Je bewaakt de voortgang van de servicevragen. Het is erg belangrijk dat de klant snel en accuraat wordt geholpen.
  • In de producten die we verkopen ga je je verdiepen om de eerste lijn support inhoud te kunnen geven.
  • In overleg met o.a. onze marketeer help je mee aan bepaalde commerciële acties, bijvoorbeeld een marktonderzoek bij bestaande of potentiële nieuwe klanten, inhoudelijke stukken schrijven voor de nieuwsbrief en het plaatsen van content op de website. Het is een grote pré als je ook van 1 of 2 producten (online) demonstraties kunt geven (dit wordt je uiteraard geleerd).
  • Je bewaakt de urenadministratie en voert de maandelijkse facturatie uit. Dit doe je deels in overleg met de projectverantwoordelijke.
  • Je bewaakt de info e-mailaccount. Hier komen o.a. de inkomende facturen binnen. Deze registreer je in het Document Management Systeem en je zorgt ervoor dat dit in de financiële administratie verwerkt wordt.
  • Je zorgt ervoor dat de overige binnenkomende post via het e-mailaccount in het DMS wordt verwerkt en bij de juiste persoon komt. De nog resterende (op papier) binnenkomende post wordt gescand en in het DMS geregistreerd.
  • Je voert de financiële administratie voor de drie werkmaatschappijen.

Dit neem je mee

Wat kun je van ons verwachten?

Bedrijfsprofiel

Innovine Software Solutions is een Nederlands bedrijf met grote ambities. Samen met de dochterondernemingen waarin projecten én producten zijn ondergebracht, willen we ons volgende doel bereiken: ‘een toonaangevende organisatie zijn, dat een groot scala van dienstverlening aanbiedt op het gebied van software(ontwikkeling)’. Softwareontwikkeling op maat, het maken van integraties, websites en online marketing behoren tot de projecten. Daarnaast zijn er aantal standaard softwareoplossingen zoals een digitaal archiefsysteem, boekhoudkoppelingen, een Document Management Systeem (DMS), een app voor de overheidssector en een kassaregistersysteem complementeren op dit moment ons werkgebied.

 

Samenwerken en samen groeien

Solliciteer bij innovine