ONS WERK

De projecten die wij uitvoeren kan zowel voor een kleine, afgebakende functionaliteit zijn met een specifiek doel als voor grote (totaal) oplossingen die de processen en systemen in de gehele organisatie raken. Wanneer een opdracht-project is afgerond dan blijven wij dit optimaal onderhouden én uitbreiden (indien u dit wenst). Wij werken continue aan de relatie met de klant en hechten er grote waarde aan om voor u van dienst te blijven zijn.

Kijk bij Innovine projects naar een aantal uitgevoerde projecten. Naast het werken op projectbasis hebben wij een aantal standaardoplossingen die ieder voor een grote doelgroep geschikt zijn. Door de jaren heen zijn deze ontwikkeld vanuit de behoefte van onze klanten.

Kijk bij Innovine products welke standaard oplossingen wij op dit moment kunnen bieden. Een goede dienstverlening aanbieden om onze klanten te helpen bij software behoeften of problematiek vinden wij erg belangrijk. Zowel voor de uitgevoerde projecten als de geleverde producten leveren wij een uitstekende service- en onderhoud.

Kijk bij Innovine Services, een specifiek onderdeel is het maken van websites en digitale marketing. Dit wordt bij ons uitgevoerd door een marketeer die vanuit deze kennis én ervaring tezamen met onze software ontwikkelaars voor u uw website ontwerpt én bouwt en samen met u de online marketing invulling geeft.