FloraNL

FloraNL is een tool die bloemisten ontlast tijdens het gehele bestelproces. Het systeem maakt het maken van bestellingen efficiënter en voorkomt dat fouten worden gemaakt. Zakelijke klanten kunnen een bestelling doen via MijnFloraNL. Zodra er een bestelling wordt gedaan, zorgt het systeem er voor dat de bestelling op het scherm komt van de juiste bloemist. Mocht de bestelling buiten de bezorgregio vallen van de bloemist, kan hij hem doorsturen naar een collega binnen die regio. In het FloraNL netwerk zitten zo’n 150 bloemisten aangesloten waardoor dit mogelijk word gemaakt. De softwareapplicaties die worden gebruikt voor de dienstverlening van FloraNL worden geleverd en onderhouden door Innovine.

De kern van het samenwerkingsnetwerk van FloraNL wordt gevormd door een krachtig IT-platform dat deelnemende bloemisten verbindt. Zo ontstaat een oplossing voor zakelijke klanten die op iedere locatie in Nederland bloemen en planten geleverd en verzorgd willen hebben. Iedere bloemist heeft toegang tot een eigen omgeving van waaruit facturatie, orderafhandeling en track-and-trace mogelijk is. Door slimme koppelingen met administratiesoftware en een eigen online kassasysteem hebben deelnemers één omgeving van waaruit alles te organiseren is: van de eigen winkel tot en met volledig landelijke levering!

In opdracht van en samen met de FloraNL organisatie hebben wij dit unieke netwerkplatform ontwikkeld. Kernwoorden zijn compleet, gebruiksvriendelijk, doelmatig, specifiek ingericht voor orderafhandeling en efficiënte financiële afhandeling en schaalbaar. Binnen dit project hebben wij veel kennis opgebouwd met administraties van Twinfield, Sneltstart en Reeleezee en de betalingsafhandeling van CCV.