Vacature: Open Sollicitatie

Contact: info@innovine.nl

Taakomschrijving

Over Innovine

Innovine Software Solutions is een Nederlands bedrijf met grote ambities. Samen met de dochterondernemingen Retsoft B.V., Cu4iS B.V. en QB Services B.V. waarin projecten én producten zijn ondergebracht, willen we ons volgende doel bereiken: ‘een toonaangevende organisatie zijn, dat een groot scala van dienstverlening aanbiedt op het gebied van software(ontwikkeling)’. Softwareontwikkeling op maat, het maken van integraties, websites en online marketing behoren tot de projecten. Daarnaast zijn er aantal standaard softwareoplossingen zoals een digitaal archiefsysteem, een Document Management Systeem (DMS), een app voor de overheidssector en een kassaregistersysteem complementeren op dit moment ons werkgebied.

Jouw open Sollicitatie

Vanwege onze groei kijken wij altijd verder naar enthousiaste, ambitieuze toekomstige teamleden. Daarom kan je altijd jouw sollicitatie naar ons toesturen.

Stuur jij ons een open sollicitatie? Leuk! Upload dan je CV en je motivatiebrief. Het is belangrijk om in je sollicitatiebrief aan te geven:

  • Of je op zoek bent naar een junior positie (max 3 jaar werkervaring), of een medior/senior functie;
  • Waar je interesses liggen;
  • Waarom je graag bij Innovine wil komen werken;
  • Wanneer je beschikbaar bent.

    Geïnteresseerd?

    Neem contact met ons op!