Social schools

Vanaf de start van digiDUIF in 2008, de voorloper van het nieuwe Social Schools 3.0, zijn wij als preferred partner betrokken bij de conceptontwikkeling, softwarebouw en keuzes voor architectuur en infrastructuur. In eerste instantie verzorgden wij de volledige technische implementatie maar met de komst van een eigen development team is onze rol de laatste twee jaar verschoven naar een expert- en sparingpartner-rol op het gebied van architectuur en infrastructuur.

Vanuit onze kennis op gebied van Microsoft .Net, complexe serveroplossingen en veeleisende database-infrastructuren bieden we nog steeds benodigde ondersteuning. Ook als het gaat om het leveren van gevraagde ‘handjes’ bij het ontwikkelen van software. Onze ervaring met functionele ontwerpen en de doorvertaling naar werkbare oplossingen blijft van toegevoegde waarde.

Het Social Schools platform voor basisonderwijs heeft de afgelopen jaren haar gebruikersgroep zien groeien naar bijna 1.600 scholen met ruim 400.000 ouders en medewerkers. Hiermee heeft Social Schools een toonaangevende positie verworven in de markt van ouder-school communicatie en geeft zij aan klaar te zijn voor internationale uitrol!