Een Platform opgezet voor en door Bloemisten.

Inzicht, efficiëntie en gebruikers-gemak

Wie is Flora NL

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL. FloraNL ondersteunt bloemisten door maximale begeleiding in combinatie met een geoptimaliseerde online-servicesysteem MijnFloraNL. Dit zorgt voor bestelgemak, efficiëntie, orderbeheer en digitale facturering. FloraNL ontzorgt niet alleen als bloemist, maar vormt ook een samenwerkingsplatform. Hiermee zorgt FloraNL dat bloemisten en bedrijven verder kunnen ontwikkelen als professional, met als gezamenlijk doel de zakelijke markt optimaal te kunnen bedienen.

De vraag naar software op maat

Het online-servicesysteem ontlast bloemisten tijdens het gehele bestelproces. Het systeem maakt het maken van bestellingen efficiënter en voorkomt dat fouten worden gemaakt. Zakelijke klanten kunnen een bestelling doen via MijnFloraNL. Zodra er een bestelling wordt gedaan, zorgt het systeem ervoor dat de bestelling op het scherm komt van de juiste bloemist. Mocht de bestelling buiten de bezorgregio vallen van de bloemist, kan het systeem het doorsturen naar een collega binnen die regio. In het FloraNL netwerk zitten zo’n 300 bloemisten aangesloten waardoor dit mogelijk wordt gemaakt. 

De oplossing

De kern van het samenwerkingsnetwerk van FloraNL wordt gevormd door een krachtig IT-platform dat deelnemende bloemisten verbindt. Zo ontstaat een oplossing voor zakelijke klanten die op iedere locatie in Nederland bloemen en planten geleverd en verzorgd willen hebben. Iedere bloemist heeft toegang tot een eigen omgeving waaruit facturatie (digitaal op maat), orderafhandeling en track-and-trace mogelijk is. Door slimme koppelingen met administratiesoftware en een eigen online-kassasysteem, hebben deelnemers één omgeving waar alles te organiseren is. Van de eigen winkel tot en met volledig landelijke levering. Bovendien worden er middels externe koppelingen (API’s) integraties met het mijnfloranl systeem gerealiseerd, zodat er een totaalpakket geleverd kan worden aan de particuliere en zakelijke klant van FloraNL.

Onze bijdrage

In opdracht van en samen met de FloraNL organisatie hebben wij dit unieke netwerkplatform ontwikkeld. Kernwoorden zijn compleet, gebruiksvriendelijk, doelmatig, specifiek ingericht voor orderafhandeling en efficiënte financiële afhandeling en schaalbaarheid.

Binnen dit project hebben wij veel kennis opgebouwd met administraties van Twinfield, Sneltstart, Reeleezee en de betalingsafhandeling van CCV.

Vragen? Neem contact op

Keep
In Touch