RetSoft

Geintegreerd met Microsoft

Door middel van verschillende Microsoft plug-ins kan geïntegreerd samengewerkt worden met Retsoft en binnen verschillende Microsoft programma’s (zoals Word, Outlook, Excel). Opslaan van documentatie over deze programma’s heen kan met of zonder versiebeheer.

Optimale zoekfunctie

Alle documenten worden voorzien van tekstherkenning (OCR: Optical Character Recognition). Alle informatie in verschillende documenten kan daardoor gezocht worden. Met een eenvoudige en uitgebreide zoekfunctie is alles snel vindbaar.

Simpel gebruik

Het is eenvoudig om met RetSoft te (leren) werken. Het heeft een mappenstructuur en een Windows 'look & feel', dit zal herkenbaar voor je zijn en maakt de drempel laag om mee te werken. Je kunt documenten koppelen aan verschillende mappen waardoor een document maar één keer opgeslagen hoeft te worden. Dit maakt het gebruik erg efficiënt

Veilig

Eén database en een “two-factor-authentication” functionaliteit. Bovendien is er een rechten-beheersysteem, je bepaalt wie wat mag in RetSoft. Door de audit log zie je ook wie wat precies heeft gedaan.

Samenwerken

Met collega's en derden goed samenwerken. Met taken en workflows kun je aan, en met documenten, binnen de organisatie samenwerken. Maar je kunt ook documenten delen met derden ( klanten, samenwerkingspartners etc.).

Dossier beheer

Het opslaan van meerdere documenten in dossiers komt vaak voor, zoals in personeelsdossiers of een tekening dat in meerdere projecten wordt gebruikt. Kopiëren en plakken kost veel tijd en werk. Het meest efficiënte is om het document te koppelen aan andere dossiers.

Hoe ga je om met gevoelige informatie?

 • Sla je documenten ook nog op in een netwerkdrive, met de Windows verkenner en de mappenstructuur? Vind je dit omslachtig en onveilig?
 • Ben je vaak te lang aan het zoeken naar de juiste documenten en informatie?
 • Vind je het lastig om bij te houden wanneer contracten aflopen?
 • Vraag je je af of je met de laatste versie van het document werkt? Of dat jouw collega, klant of leverancier de juiste versie heeft?

Dan is RetSoft de oplossing!

Met RetSoft is ons uitgangspunt: op één centrale plaats opslaan van alle documenten. Of het nu facturen, contracten, tekeningen of e-mails zijn.

Voordelen RetSoft

 • In RetSoft kun je alle typen documenten opslaan zoals Word, Excel, PDF, JPG en AutoCAD.
 • Door de snelle, efficiënte en krachtige zoekfunctie heb je de informatie in no-time gevonden.
 • Documenten op elke device zichtbaar. Je kunt ook vanaf mobiel of tablet werken.
 • Al je documenten kunnen automatisch worden opgeslagen in de juiste mappen en dossiers.
 • Doordat RetSoft als centrale database fungeert voor al je informatie is het mogelijk om informatie via andere applicaties zoals Exact, SharePoint of Saleforce op te vragen.
 • Installatie kan plaatsvinden op je eigen server of in de Cloud.
 • Geen dure consultants of dagenlange training nodig om RetSoft te begrijpen en te gebruiken.

Meer weten over het product RetSoft?