Onze vacatures

Senior Product owner

Innovine zoekt een Senior Product Owner!

Als Senior Product Owner bij Innovine ben jij de drijvende kracht achter innovatie en vooruitgang. Met jouw ondernemersmentaliteit en frisse blik neem je het initiatief om zowel klantprojecten als onze eigen producten toekomstgericht te maken. Je denkt buiten de (opberg)box en wilt altijd vooroplopen met nieuwe ideeën en kansen benutten.

Jij geniet van het werken met diverse stakeholders en vindt het geweldig om de doorontwikkeling van onze innovatieve software te stimuleren. Het uitwerken van stories, intensief stakeholdermanagement en continu gebruikersonderzoek maken jouw rol niet alleen uitdagend, maar ook enorm afwisselend.

In onze snelgroeiende scale-up met voortdurend nieuwe inzichten, ben jij flexibel genoeg om prioriteiten aan te passen. Of het nu gaat om een nieuwe feature voor onze gebruikers of eennieuw platform dat gemaakt moet worden, jij zorgt voor de uitwerking en realisatie ervan. Jouw visie en daadkracht maken de innovatie van morgen realiteit.

Over Innovine: maakt werk, leuker.

Bij Innovine zijn we de digitale architecten die de ambities van organisaties vertalen naar tastbare bedrijfsresultaten. Wij helpen organisaties om met volle overgave de groei en innovatie van hun onderneming te versnellen. Onze oplossingen inspireren medewerkers om hun werkmethoden radicaal te vernieuwen, waardoor werk niet alleen efficiënter maar ook aanzienlijk leuker wordt. Door onze gestroomlijnde processen ontstaat er een directe en betekenisvolle verbinding met klanten, wat resulteert in het leveren van ongeëvenaarde service en toegevoegde waarde.

Onze missie is om dynamische groei en innovatie binnen handbereik te brengen door als katalysator voor vooruitgang te fungeren. We stimuleren een cultuur van vernieuwing en efficiëntie, waarbij werk productiever en plezieriger wordt dankzij onze vooruitstrevende methoden. Innovine bouwt sterke en betekenisvolle klantrelaties die resulteren in toegevoegde waarde, waardoor onze klanten zich onderscheiden in de markt.

Bij Innovine verbeteren we niet alleen processen, maar ook de tevredenheid van medewerkers en klanten. Onze geoptimaliseerde werkmethoden verlagen de foutgevoeligheid en besparen tijd, waardoor medewerkers zich kunnen focussen op het leveren van meer waarde. Dit leidt tot kostenbesparingen en geeft bedrijven de mogelijkheid om te investeren in verdere groei en innovatie.

Jouw rol als Senior Product Owner

Applicatie ontwikkeling moderne bedrijven

Als Senior Product Owner bij Innovine ben jij de visionaire leider die onze productvisie, -strategie en -uitvoering vormgeeft. Je werkt nauw samen met het team om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige producten leveren die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten en onze zakelijke doelstellingen. Jij bent de onmisbare schakel tussen business en IT, en je zorgt ervoor dat onze producten niet alleen toekomstgericht zijn, maar ook de markt leiden.

Wat ga je doen?

Ontwikkelen van productvisie en -strategie: Je creëert en communiceert een heldere productvisie en strategie die in lijn is met de bredere zakelijke doelstellingen van Innovine. Je zorgt ervoor dat deze visie zowel inspirerend als uitvoerbaar is. Je zorgt er samen met de betrokkenen dat de implementatie ervan gedragen wordt.

Stakeholdermanagement: Je verzamelt input van diverse stakeholders en zorgt ervoor dat deze bijdragen in lijn zijn met de zakelijke prioriteiten. Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met belanghebbenden om gezamenlijke doelen te bereiken.

Opstellen van businesscases: Je ondersteunt nieuwe functionaliteiten met gedetailleerde businesscases waarin kosten, baten en risico’s worden uiteengezet en afgstemd met de stakeholders.

User stories en roadmap: Je ontwikkelt gedetailleerde user stories en onderhoudt een dynamische, geprioriteerde productroadmap die voortdurend evolueert om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen.

Markttrends en klantbehoeften: Je blijft continu op de hoogte van markttrends, klantbehoeften en het concurrentielandschap. Deze inzichten gebruik je om weloverwogen beslissingen te nemen over de productroadmap.

Samenwerken: Je werkt intensief samen met o.a. UX, en developers om intuïtieve en visueel aantrekkelijke interfaces te creëren die gebruikerservaringen optimaliseren.

Data-analyse en verbetering: Je monitort en analyseert de prestaties van het product na de lancering. Op basis van deze analyses doe je aanbevelingen voor verbeteringen en optimalisaties, zodat we onze producten continu kunnen verfijnen en verbeteren.

Wie ben jij?

Opleiding en ervaring: Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in technologie en/of business rollen.

Vaardigheden: Je hebt sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden, en ervaring met stakeholdermanagement.

Technologiekennis: Je hebt kennis van de IT-industrie en begrip van opkomende technologieën en user experience.

Ondernemend: Je hebt een ondernemersmentaliteit en neemt graag initiatief om projecten toekomstgericht te maken.

Flexibel en aanpassingsvermogen: Je hebt het aanpassingsvermogen om te werken in een snelgroeiende scale-up die elke dag nieuwe inzichten verkrijgt.

Wat bieden wij?

Word jij onze nieuwe Senior Product Owner?

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om bij Innovine aan de slag te gaan? Stuur je cv en motivatie naar ons toe en vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team. We kijken uit naar je sollicitatie!

Samenwerken en samen groeien

Solliciteer bij innovine