NL Werkt app

Ontwikkeld voor Gemeenten

Het doel van de app is om mensen te activeren en te laten participeren in hun gemeente. Het is een middel in het servicemodel van de gemeente om een doelgroep te bereiken via een digitaal kanaal. De app is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.

Informeren en activeren

De app is voorzien van specifieke informatiebehoeften zoals: nieuws, vacatures, evenementen, cursussen, gebeurtenissen en inzicht in eigen uitkering.

Een uitgebreid dasboard

Met een uitgebreid dashboard heeft de gebruiker inzicht in de onderverdeling van een gemeente. Gebruikers krijgen alleen informatie die zij relevant vinden. Hier worden ze actief over geïnformeerd.

Waarom de NL Werkt app?

De NL werkt app is gemaakt voor Gemeentes. Binnen het domein van werk en inkomen, was er behoefte aan een app voor mensen in de bijstand. Het doel van de app is om mensen te activeren en laten participeren in de maatschappij. Het vinden van de passende baan staat hier centraal.

Als een van de eerste spelers in Nederland leveren wij een generieke maatwerk app die gemeentes helpt bij het actief informeren van mensen met een uitkering over werk, inkomen, activiteiten en verschillende regelingen in hun specifieke regio. 

Hoe gaat de NL Werkt app in zijn werk?

Met de NL Werkt app wordt aan de behoefte voldaan om mensen in de bijstand te laten participeren en richting werkgelegenheid te motiveren. Met slimme filters zorgen we ervoor dat gebruikers alleen die informatie krijgen die relevant voor ze is.  Deze informatiebehoefte kunnen ze zelf aangeven in de app. Door gebruik te maken van pushnotificaties en slimme koppelingen met websites of vacaturebanken, worden gegevens snel en accuraat gedeeld.

De NL werkt app wordt vanuit de ‘manager’ aangestuurd. De manager is voorzien van de juiste informatie en acties door de gemeentes. Zo kunnen ze bijvoorbeeld specifiek informatieberichten opstellen, activiteiten (zoals buurt evenementen, cursussen) kenbaar maken en vacatures beheren. De gemeente bepaalt voor welke doelgroep en in welk deel van de gemeente dit relevant is.
Om de gemeentes inzicht te geven in hun regio is er ook een dashboard functie waarin een overzicht van verschillende statistieken getoond worden.
Op basis van de instellingen in de app ontvangen ze vervolgens deze informatie en krijgen ze hier gewenste push notificaties van. Zo zijn ze altijd up-to-date met de huidige ontwikkelingen in hun gemeentedeel.

Voordelen NL WERKT app

Makkelijk instelbaar van informatiebehoeften. Met slimme filters zorgen we ervoor dat gebruikers alleen die informatie krijgen die relevant voor ze is.  

De doelgroep ergens aan mee laten doen.

Wat app-gebruikers zien kan via de ‘manager worden beheerd en worden gecontroleerd.

Koppeling mogelijkheden om informatie uit externe bronnen te halen. Deze worden dan automatisch verwerkt.

Het kunnen matchen van werk met de doelgroep

Er is geen account voor nodig wat het laagdrempelig maakt voor de gebruiker!

Te downloaden voor ios en android.

Eenvoudig en makkelijk te gebruiken.

Functionaliteiten

Informatie & Nieuws

Dashboards en Insights

Vacatures Beheren

Externe Koppelingen

Uitkering Informatie

Medewerkersbeheer

Meer weten over het product NL Werkt app?