Onze vacatures

Sales Development Representative

Wie ben jij?

Heb jij een scherp oog voor nieuwe zakelijke mogelijkheden? Ben je een meester in het opbouwen en onderhouden van relaties met potentiële klanten? Heb je de kunst van het luisteren en gericht doorvragen geperfectioneerd, waardoor je precies weet wat de klant nodig heeft? Kun jij snel het verschil zien tussen een match made in heaven en een no-go? En ben je gepassioneerd over het bouwen van betekenisvolle klantrelaties, met als doel hen enthousiast te maken over ons innovatieve platform? Zo ja, dan zoekt Innovine jou!

Over Innovine: maakt werk, leuker.

Bij Innovine zetten we ons volledig in voor vooruitgang door innovatie. Onze toepassingen zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te transformeren naar een betere werkomgeving. Ons doel is eenvoudig: ‘Ieders werk verbeteren en leuker maken’. Met de overtuiging dat technologie de kracht heeft om de wereld te veranderen, streven we ernaar om bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardevolle inzichten te bieden, en een gestroomlijnde werkomgeving te creëren. Onze klanten ervaren aanzienlijk verbeterde interacties, waardoor hun organisaties effectiever, efficiënter en toekomstbestendig worden.

Wij geloven in eenvoud, een persoonlijke benadering en stabiliteit, gebruikmakend van bewezen technologieën om van onze klanten de organisatie vooruit te helpen. Ons team is gepassioneerd over het leveren van innovatieve software die aan de behoeften van onze klanten voldoet. Iedereen bij Innovine werkt met passie aan onze projecten en wij weten dat goed samenwerken ons alleen maar sterker maakt,

Wil je deel uitmaken van een team dat continu streeft naar verbetering en klanten de beste ervaring biedt? Sluit je dan aan bij Innovine en werk samen aan een toekomstbestendige organisatie.

Jouw bijdrage aan de Innovine missie

Sales

Jouw rol als Sales Development Representative is cruciaal voor het realiseren van onze missie: ‘Business Software voor elke organisatie’ en onze propositie: Innovine “Maakt werk leuker.” Hoe? Door actief nieuwe en bestaande contacten te benaderen, zorg je dat je de dialoog op gang houdt en afspraken inplant of vragen beantwoord voordat je een warme lead inplant. Je zet een nieuw CRM op en gebruikt onze CRM-gegevens om warme leads te identificeren, te bellen, e-mailen en contact te maken (via diverse tools). Je luistert goed naar de klantbehoeften, speelt in op hun wensen en pijnpunten, en scheidt de echte kansen van de minder passende fits. Met jouw inzet creëer je betekenisvolle connecties die bijdragen aan Innovine’s streven naar efficiëntere en aangenamere werkomgevingen door onze business software. Alle interacties leg je zorgvuldig vast in ons CRM-systeem, zodat het hele team altijd up-to-date is.

Jouw werk draagt elke dag bij aan het doel van Innovine: organisaties transformeren met onze software, zodat zij elke dag met meer plezier aan het werk zijn.

Jouw Rol als Sales Development Representative bij Innovine

Als onze Sales Devewlopmen Representative ben je het kloppend hart van onze sales-afdeling. Wat kun je verwachten?

Wie ben jij als onze Sales Development Representative?

Als onze Sales Devewlopmen Representative ben je het kloppend hart van onze sales-afdeling. Wat kun je verwachten?

Wat bieden wij?

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om bij Innovine aan de slag te gaan als onze nieuwe Sales Development Representative? Dan nodigen we je uit om je cv en een motivatie, waarin je jouw salestalent verkoopt, naar ons te sturen.

In het kader van ons toekomstige kantoor dat zal worden geopend in de regio Tilburg, zijn wij op zoek naar nieuwe teamleden.

Samenwerken en samen groeien

Solliciteer bij innovine