Onze Producten RetSoft  iCash NLWerkt App

RetSoft - DMS

Met RetSoft is ons uitgangspunt: op één centrale plaats opslaan van alle documenten. Of het nu facturen, contracten, tekeningen of e-mails zijn.

  • Sla je documenten ook nog op in een netwerkdrive, met de Windows verkenner en de mappenstructuur? 
  • Ben je vaak te lang aan het zoeken naar de juiste documenten en informatie?
  • Vraag je je af of je met de laatste versie van het document werkt? Of dat je collega, klant of leverancier de juiste versie heeft? Lees dan verder.

iCash - Het Kassasysteem

iCash is een online kassasysteem oplossing die wordt gebruikt in verschillende branches. De essentie van een kassasysteem is dat dit zorgt voor de in -en uitstromen van contant en digitaal geld. Bovendien draagt het bij aan een goedlopende bedrijfsvoering. Betalende klanten kunnen op een gebruikersvriendelijke en efficiënte manier geholpen worden.

Met iCash kun je de volledige  administratieve afhandeling vanuit de kassa richting het boekhoudpakket gestroomlijnd houden. Met iCash voldoen we volledig aan deze behoeftes, we zorgen voor een juiste aansluiting in ieder bedrijfsproces.

NL WERKT APP

De NL werkt app is gemaakt voor Gemeentes. Binnen het domein van werk en inkomen, was er behoefte aan een app voor mensen in de bijstand. Het doel van de app is om mensen te activeren en laten participeren in de maatschappij. Het vinden van de passende baan staat hier centraal.

Innovine levert een generieke app die gemeentes helpen bij het actief informeren van mensen met een uitkering over werk, inkomen, activiteiten en verschillende regelingen in hun specifieke regio.