Waarom Innovine Projects

Processen verbeteren

Klantinteractie verbeteren

Fouten Reduceren

Gecentraliseerde data opslag

Betere workflow

Kosten besparen

Software op Maat

Innovine Projects biedt Software op maat voor elke organisatie aan. Onze kracht ligt in het oplossen van complexe vraagstukken en het neerzetten van geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Software op maat is passend voor organisaties die hun bedrijfsprocessen niet altijd in standaardproducten kunnen of willen (laten) maken.

Maak het verschil

In de wereld van Technologie zijn er talloze bestaande systemen die op verschillende onderdelen in een bedrijfsproces een oplossing bieden. Alleen de implementaties en aanpassingen zijn groot, want er wordt maar van een deeloplossing gebruik gemaakt en bedrijfsprocessen moeten aansluiten op het product.

De mogelijkheden met Software op Maat zijn eindeloos, doordat alles op een bepaalde manier te maken en te integreren is, precies zoals jij wilt! Zo worden alle wensen ingevuld om een betere worklflow voor jouw bedrijf te krijgen. Samen denken we na over wat we voor jouw organisatie kunnen realiseren dat waarde biedt voor jou, de medewerkers en de klanten.

Voordelen Innovine

 • Een systeem wat aansluit op jouw bedrijfsprocessen;
 • Op basis van jouw eisen en wensen bedenken we samen een passende oplossing.
 • Door goed samen te werken met verschillende expertises die wij en jullie in huis hebben, komen de business en IT goed bij elkaar om het beste systeem of functionaliteit te maken.
 • Zelf bepalen hoe het eruit komt te zien? Dat kan. Je bent niet afhankelijk van standaarden.
 • Je betaalt niet voor onnodige functies binnen een systeem. We bepalen namelijk zelf wat de oplossing moet kunnen doen;
 • Geen terugkerende licentie kosten. 
 • De oplossing is schaalbaar en kan meegroeien met jullie groeiende organisatie.
 • Jij bepaalt de ontwikkelingen van het systeem. Nu en in de toekomst.
 • Je bent onderscheidend met eigen Business Software.

Jouw Software Team

Wanneer je aan de slag gaat met Innovine Projects wordt er een team samengesteld met de benodigde expertises om jouw probleem op te lossen of idee te realiseren. Een ervaren team kan bestaan uit: Software Ontwikkelaars, een UX-designer (visualiseert het systeem d.m.v. designs en schetsen), (systeem)architect, Product Owner en Testers.

Het doel van het samenstellen van een passend team is om een goede aansluiting te vinden in de manier van samenwerken en om jouw organisatie en mensen feilloos kennis te laten maken met de nieuwe digitale omgeving.

Onze Werkwijze

Kennismaking

Inzicht krijgen in de situatie en gewenste situatie. Wij brengen de huidige bedrijfsprocessen in kaart.

Product visie

Het vertalen van de gewenste situatie in iets tastbaars en praktisch. Hier leveren we het product design.

Product roadmap

Het uitwerken en plannen van de product visie. Het samen vormgeven van de aanpak voor de realisatie van de gewenste situatie.

Delivery

Het realiseren van het product op een Agile manier van werken. In sprints werken we samen naar het eindresultaat.

Kennismaking

Inzicht krijgen in de situatie en gewenste situatie. Wij brengen de huidige bedrijfsprocessen in kaart.

Product visie

Het vertalen van de gewenste situatie in iets tastbaars en praktisch. Hier leveren we het product design.

Product roadmap

Het uitwerken en plannen van de product visie. Het samen vormgeven van de aanpak voor de realisatie van de gewenste situatie.

Delivery

Het realiseren van het product op een Agile manier van werken. In sprints werken we samen naar het eindresultaat.

API Integraties

"Bij aanvraag van eigen Business Software willen klanten de software integreren met hun systemen en klanten. Zij kiezen voor betere service en een totaalpakket van producten. Wij transformeren hoe je als organisatie effectiever en efficiënter samenwerkt binnen je systeem én met klanten. Zo bied je klanten een complete digitale ervaring, tegelijkertijd verbetert dit je propositie".

Wat vinden we leuk om te doen

"Het faciliteren van dit proces tot een goede integratie vinden wij altijd een leuke ervaring. Inmiddels hebben we al aardig wat koppelingen met interne systemen of externe partners gerealiseerd. Een persoonsgebonden benadering vinden we fijn in elk proces wat we aangaan."

Proces Optimalisatie


Digitaliseren & Automatiseren

 • Order Management

 • Facturatie

 • Contract Management

 • Geautomatiseerde Planningen

 • Webshops

 • Online Portals

 • Voorraad en Warehouse processen

 • Logistieke processen

 • Een Digitaal lab-omgeving

 • Dashboards en Rapportages

Cases

Rijkswaterstaat: er was behoefte om alle objecten die onderdeel uitmaken van een onderzoek ergens centraal te kunnen opslaan én gegevens te gebruiken voor vervolg handelingen over meerdere partijen. Er werd een systeem gemaakt.

FloraNL: Er werd een krachtig IT-platform gemaakt dat deelnemende bloemisten verbindt. Zo ontstaat een oplossing voor zakelijke klanten die op iedere locatie in Nederland bloemen en planten leveren.

Fairexx: Er is een Logistiek Informatie Systeem (genaamd FLIS) ontwikkeld. De behoefte voor het automatiseren/digitaliseren van de bedrijfsprocessen is ontstaan om de organisatie van de logistieke processen beter en efficiënter te laten verlopen. Ook is er een flinke kostenbesparing gerealiseerd.

sneller werken, beter werken, leuker werken

Business Software voor jouw organisatie