Onze vacatures

Software Ontwikkelaar

Wie ben jij?

Je bent een software ontwikkelaar die het leuk vindt om te werken in een zelfsturend scrum team. C# is de basis technologie waarop jij werkt. Samen met het team ga je constant opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van de software en onze producten te verbeteren. Dit doen we onder andere met behulp van code reviews, architectuur sessies, klant feedback. We doen dit vooral samen met de klant(en). Als developer ga je gestructureerd te werk en je vindt het leuk om de IT-visie binnen Innovine uit te dragen. Je bent iemand die initiatief en de verantwoordelijkheid neemt voor het oplossen van technische complexe problemen en vraagstukken.

Jouw collega’s zijn collegiaal, open, geïnteresseerd en gedreven. We hebben een platte organisatiestructuur waarbij iedereen inspraak heeft. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn twee belangrijke kenmerken die bij de functie horen. We werken vanuit 2 locaties, Alkmaar en Groningen. Daarnaast wordt ook tegenwoordig ook steeds meer digitaal gewerkt. Een hybride vorm van werken is daarom ook zeker mogelijk.

Dit neem je mee

Tech Stack

Dit krijg je

Bedrijfsprofiel Innovine

Innovine Software Solutions is een Nederlands bedrijf met grote ambities. Samen met de dochterondernemingen waarin projecten én producten zijn ondergebracht, willen we ons volgende doel bereiken: ‘een toonaangevende organisatie zijn, dat een groot scala van dienstverlening aanbiedt op het gebied van software(ontwikkeling)’. Softwareontwikkeling op maat, het maken van integraties, websites en online marketing behoren tot de projecten. Daarnaast zijn er aantal standaard softwareoplossingen zoals een digitaal archiefsysteem, boekhoudkoppelingen, een Document Management Systeem (DMS), een app voor de overheidssector en een kassaregistersysteem complementeren op dit moment ons werkgebied.

 

Samenwerken en samen groeien

Solliciteer bij innovine