Onze vacatures

IT Business Analist

Innovine zoekt een IT Business Analist!

Bij Innovine ben jij als IT Business Analist de brug tussen onze klanten en interne teams. Met jouw scherpe inzicht en proactieve communicatie zorg je ervoor dat de wensen van onze klanten en medewerkers worden omgezet in waardevolle applicaties. Je brengt alle betrokken partijen bij elkaar en zorgt voor een naadloze afstemming van de gewenste functionaliteiten, waarbij je voortdurend streeft naar verbetering van bedrijfsprocessen.

Je bent snel van begrip en weet precies de juiste vragen te stellen om tot de beste oplossingen te komen. Door complexe processen en functionaliteiten om te zetten in werkbare IT-oplossingen en begrijpelijke user stories, speel je een cruciale rol in ons team. Je geniet van de diversiteit in je rol en haalt energie uit het werken aan verschillende projecten en met uiteenlopende stakeholders.

Jij bent flexibel en je past je gemakkelijk bijnieuwe inzichten en veranderende prioriteiten aan. Je bent een creatieve probleemoplosser die altijd vooruitdenkt en zoekt naar de meest effectieve manieren om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Je bouwt sterke relaties op met belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de requirements perfect aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en klantbehoeften.

Bij Innovine krijg je de kans om echt impact te maken. Jij zorgt ervoor dat processen soepel verlopen, waardoor je collega’s efficiënter kunnen werken en onze klanten een superieure digitale ervaring krijgen.

Over Innovine: maakt werk, leuker.

Bij Innovine zijn we de digitale architecten die de ambities van organisaties vertalen naar tastbare bedrijfsresultaten. Wij helpen organisaties om met volle overgave de groei en innovatie van hun onderneming te versnellen. Onze oplossingen inspireren medewerkers om hun werkmethoden radicaal te vernieuwen, waardoor werk niet alleen efficiënter maar ook aanzienlijk leuker wordt. Door onze gestroomlijnde processen ontstaat er een directe en betekenisvolle verbinding met klanten, wat resulteert in het leveren van ongeëvenaarde service en toegevoegde waarde.

Onze missie is om dynamische groei en innovatie binnen handbereik te brengen door als katalysator voor vooruitgang te fungeren. We stimuleren een cultuur van vernieuwing en efficiëntie, waarbij werk productiever en plezieriger wordt dankzij onze vooruitstrevende methoden. Innovine bouwt sterke en betekenisvolle klantrelaties die resulteren in toegevoegde waarde, waardoor onze klanten zich onderscheiden in de markt.

Bij Innovine verbeteren we niet alleen processen, maar ook de tevredenheid van medewerkers en klanten. Onze geoptimaliseerde werkmethoden verlagen de foutgevoeligheid en besparen tijd, waardoor medewerkers zich kunnen focussen op het leveren van meer waarde. Dit leidt tot kostenbesparingen en geeft bedrijven de mogelijkheid om te investeren in verdere groei en innovatie.

Jouw rol als IT Business Analist

Als IT Business Analist bij Innovine speel je een cruciale rol in het verbinden van onze klanten en ontwikkelaars Je analyseert bedrijfsprocessen en vertaalt klant- en stakeholderwensen naar duidelijke IT-oplossingen. Met jouw vermogen om complexe vraagstukken te ontrafelen en om te zetten in begrijpelijke user stories, draag je bij aan de ontwikkeling van hoogwaardige applicaties die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen.

Applicatie Ontwikkeling

Wat ga je doen?

Ontwikkelen van requirements en user stories: Je verzamelt en documenteert gedetailleerde requirements van stakeholders en vertaalt deze naar heldere user stories voor het ontwikkelteam.

Stakeholdermanagement: Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de requirements aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en klantbehoeften.

Analyseren van bedrijfsprocessen: Je onderzoekt de huidige bedrijfsprocessen en identificeert mogelijkheden voor verbetering, waarbij je altijd naar de gewenste situatie toewerkt.

Faciliteren van communicatie: Je zorgt voor een naadloze communicatie tussen klanten, ontwikkelaars en andere interne en externe teams om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit.

Ondersteunen van het ontwikkelteam: Je helpt het ontwikkelteam bij het interpreteren van requirements en het beantwoorden van vragen gedurende de ontwikkelingscyclus.

Workshops  organiseren: Je organiseert workshops om betrokkenen samen te brengen, de huidige situatie te analyseren en de gewenste situatie te bepalen.

Onderhouden van requirements: Je beheert de requirements gedurende de levenscyclus van het product, inclusief het identificeren van wijzigingen en het beoordelen van de impact.

Data-analyse en verbetering: Je analyseert data om de prestaties van IT-oplossingen te monitoren en doet aanbevelingen voor continue verbetering.

Opstellen van businesscases: Je ondersteunt nieuwe functionaliteiten met gedetailleerde businesscases waarin kosten, baten en risico’s worden uiteengezet.

Projectimplementatie en -overdracht: Je test, implementeert en draagt projecten over aan de relevante teams (intern en extern), waarbij je ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Wie ben jij?

Bij Innovine zoeken we een IT Business Analist met de volgende kwalificaties:

Opleiding en ervaring: Afgeronde hbo- of wo-opleiding in een IT- of bedrijfskundige richting, met minimaal 3 jaar relevante ervaring.

Analytisch en communicatief: Sterke analytische vaardigheden en uitstekende communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Proactief en oplossingsgericht: Je bent proactief, creatief in het vinden van oplossingen en hebt een hands-on mentaliteit.

Teamspeler: Je werkt graag samen met diverse stakeholders en bouwt sterke relaties om gezamenlijke doelen te bereiken.

Agile ervaring: Ervaring met agile werkmethoden.

IT- en bedrijfskennis: Goede kennis van IT-systemen en bedrijfsprocessen, en het vermogen om deze kennis toe te passen in waardevolle IT-oplossingen.

Detailgericht en flexibel: Nauwkeurig werken met oog voor detail en flexibel omgaan met veranderende prioriteiten.

Wat bieden wij?

Word jij onze nieuwe IT Busienss Analist?

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om bij Innovine aan de slag te gaan? Stuur je cv en motivatie naar ons toe en vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team. We kijken uit naar je sollicitatie!

Samenwerken en samen groeien

Solliciteer bij innovine