Onze vacatures

Stage

Wie ben jij?

Wil jij meewerken aan apps die door heel Nederland gebruikt worden? Hou jij van uitdagingen hoe je deze apps overal super laat werken? Denk jij dat je een intuïtief design kunt maken en onze gebruikers een wow-effect kunt geven?

Dit bedrijf maakt apps voor meer dan 250.000 ouders in NL, alle grote gemeentes en diverse niche bedrijven maken dag in dag uit gebruik van onze software die hun bedrijf van alle benodigde informatie voorziet.

Wij zoeken

Wat verwachten we van jou?

Wat leer je bij ons?

Wat bieden we jou

Bedrijfsprofiel

Innovine Software Solutions is een Nederlands bedrijf met grote ambities. Samen met de dochterondernemingen waarin projecten én producten zijn ondergebracht, willen we ons volgende doel bereiken: ‘een toonaangevende organisatie zijn, dat een groot scala van dienstverlening aanbiedt op het gebied van software(ontwikkeling)’. Softwareontwikkeling op maat, het maken van integraties, websites en online marketing behoren tot de projecten. Daarnaast zijn er aantal standaard softwareoplossingen zoals een digitaal archiefsysteem, boekhoudkoppelingen, een Document Management Systeem (DMS), een app voor de overheidssector en een kassaregistersysteem complementeren op dit moment ons werkgebied.

 

Samenwerken en samen groeien

Solliciteer bij innovine