Een eigen Applicatie

Gepersonaliseerd

Jouw organisatie kan een eigen applicatie aanbieden, gepersonaliseerd en ingericht op de behoefte van de gebruikers. Denk hierbij aan een applicatie met informatie, onderwerpen en updates die naar wens ingesteld worden door de eindgebruiker. Via pushberichten worden ze op de hoogte gehouden van gewenste informatie.

Verbinden en bouwen

Een eigen applicatie zorgt voor een echte connectie. Je staat in verbinding met jouw gebruiker. Binnen deze app maakt de gebruiker een eigen profiel aan, die aansluit bij hetgeen wat hij of zij zoekt of wilt zien. Functies kunnen uitgebreid worden en via de back-end kun je alle bewegingen bijhouden.

Uniek en onderscheidend

Je bent uniek en onderscheidend wanneer je een eigen applicatie in beheer hebt - voor jou en je eindgebruiker. Niet meer surfen op het internet, pagina's heropenen, maar een enkele stap naar je eigen omgeving. Na het downloaden van de app, wordt je doelgroep meegenomen door mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Een uitgebreid dasboard

Met een uitgebreid dashboard heeft de gebruiker inzicht in informatie die zij relevant vinden. Hier worden ze actief over geïnformeerd. Wat die informatie is, richt jezelf helemaal in. Ook hoe je wil dat gebruikers actief zijn met de app. Wat je van je eigen applicatie maakt, ligt volledig in jouw handen.

Waarom een eigen applicatie?

Deze applicatie is ontwikkeld voor organisaties die een complete dienstverlening willen aanbieden. Waar ze potentiële gebruikers willen voorzien van hun behoeften op gebied van gepersonaliseerd nieuws, updates en informatie. Via pushnotificaties en slimme koppelingen met websites, vacaturebanken of andere externe koppelingen worden gegevens snel en accuraat gedeeld.

Als een van de eerste spelers in Nederland leveren wij een generieke maatwerk applicatie die organisaties helpt bij het actief informeren van mensen met behoefte naar makkelijk, snel en eenvoudig informatie vinden en verkrijgen in wat zij willen zien. Activiteiten kunnen gekoppeld worden aan de eigen applicatie, denk aan: netwerkborrels, bijeenkomsten, opdrachten, onderzoeken, cursussen, trainingen etc. 

Hoe gaat deze eigen applicatie in zijn werk?

Met deze eigen op maat ingerichte applicatie wordt aan de behoefte voldaan die voor jouw organisatie geldt. Met slimme filters zorgen we ervoor dat gebruikers alleen die informatie krijgen die relevant voor ze is.  Deze informatiebehoefte kunnen ze zelf aangeven in de app. 

Deze zelf ingerichte eigen applicatie wordt vanuit de ‘manager’ aangestuurd. De manager is voorzien van de juiste informatie en acties die door organisaties vooraf zijn ingesteld. Zo kunnen ze bijvoorbeeld specifiek informatieberichten opstellen, activiteiten (zoals buurt evenementen, cursussen) kenbaar maken en vacatures beheren, updaten etc. De organisatie bepaalt voor welke doelgroep en in welke regio dit relevant is.
Om de organisaties inzicht te geven in hun regio is er ook een dashboard functie waarin een overzicht van verschillende statistieken getoond worden.
Op basis van de instellingen in de app ontvangen ze vervolgens deze informatie en krijgen ze hier gewenste push notificaties van. Zo zijn ze altijd up-to-date met de huidige ontwikkelingen in hun regio(s).

Voordelen eigen Applicatie

Makkelijk instelbaar van informatiebehoeften. Met slimme filters zorgen we ervoor dat gebruikers alleen die informatie krijgen die relevant voor ze is.  

De doelgroep ergens aan mee laten doen. De samenhorigheid van het delen van een applicatie. Dit profileert de organisatie zelf maar ook het belang van het einddoel.

Wat app-gebruikers zien kan via de ‘manager worden beheerd en worden gecontroleerd.

Koppeling mogelijkheden om informatie uit externe bronnen te halen. Deze worden dan automatisch verwerkt.

Het kunnen matchen de behoeften van de gebruikers

Er is geen account voor nodig wat het laagdrempelig maakt voor de gebruiker!

Te downloaden voor ios en android.

Eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Op maat en persoonlijk ingericht.

Functionaliteiten

Informatie & Nieuws

Dashboards en Insights

Vacatures Beheren

Externe Koppelingen

Acties inrichten

Medewerkersbeheer

Meer weten over een eigen applicatie?