Onze vacatures

Growth Hacker

Wie ben jij?

Bij Innovine geloven we dat vooruitgang hand in hand gaat met innovatie. Wij zoeken een Growth Hacker met een passie voor data-analyse en het ontdekken van nieuwe marktkansen om ons dynamische team te versterken. In deze essentiële rol werk je nauw samen met onze AI-specialist, met de focus op het identificeren van nieuwe kansen die onze baanbrekende projecten en diensten naar een hoger niveau tillen.

Als Growth Hacker bij Innovine ben je de drijvende kracht achter het analyseren van datacollecties en het omzetten van deze analyses in concrete inzichten. Jouw nauwgezette analyses en diepgaande inzichten zijn cruciaal voor het vormgeven van onze marketingstrategieën. Je zult de prestaties van onze marketingcampagnes evalueren en deze inzichten gebruiken om effectieve strategieën te ontwikkelen die gericht zijn op het verhogen van de conversie van potentiële klanten naar trouwe gebruikers van onze innovatieve oplossingen. Jouw expertise is van onschatbare waarde bij het verder verbeteren van onze service, het optimaliseren van onze campagnes en het creëren van boeiende, relevante content die resoneren met onze doelgroep.

Over Innovine: maakt werk, leuker.

Bij Innovine zetten we ons volledig in voor vooruitgang door innovatie. Onze toepassingen zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te transformeren naar een betere werkomgeving. Ons doel is eenvoudig: ‘Ieders werk verbeteren en leuker maken’. Met de overtuiging dat technologie de kracht heeft om de wereld te veranderen, streven we ernaar om bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardevolle inzichten te bieden, en een gestroomlijnde werkomgeving te creëren. Onze klanten ervaren aanzienlijk verbeterde interacties, waardoor hun organisaties effectiever, efficiënter en toekomstbestendig worden.

Wij geloven in eenvoud, een persoonlijke benadering en stabiliteit, gebruikmakend van bewezen technologieën om van onze klanten de organisatie vooruit te helpen. Ons team is gepassioneerd over het leveren van innovatieve software die aan de behoeften van onze klanten voldoet. Iedereen bij Innovine werkt met passie aan onze projecten en wij weten dat goed samenwerken ons alleen maar sterker maakt,

Wil je deel uitmaken van een team dat continu streeft naar verbetering en klanten de beste ervaring biedt? Sluit je dan aan bij Innovine en werk samen aan een toekomstbestendige organisatie.

Jouw Rol en verantwoordelijkheden bij Innovine

Growth Hacker

Als essentiële schakel binnen Innovine draag je bij aan onze missie om door middel van technologie en innovatie de toekomst vorm te geven. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

Data-analyse en inzichtvergaring: Het ontrafelen van complexe data om waardevolle inzichten te verzamelen die de kern vormen van onze strategische besluitvorming.

Experimentontwerp en -uitvoering: Je focust op het optimaliseren van de Innovine en RetSoft funnel door het ontwerpen en implementeren van experimenten die onze groeidoelstellingen ondersteunen.

ROI-Analyse: Het bieden van helderheid over de return on investment van onze marketingcampagnes, waardoor we onze strategieën continu kunnen verfijnen.

Klant- en prospectgegevens optimaliseren: Je speelt een cruciale rol in het verrijken en optimaliseren van onze klant- en prospectgegevens, zodat ons sales- en marketingteam met de meest actuele en relevante informatie werkt.

Datagedreven marketingstrategieën: Het leggen van de basis voor strategieën die niet alleen geïnformeerd zijn door data, maar deze ook vertalen naar actiegerichte inzichten voor jezelf, de AI-specialist en Sales.

Rapportage: Je communiceert je bevindingen rechtstreeks aan de AI-specialist en het managementteam, waardoor je bijdraagt aan de strategische richting van Innovine.

Website-optimalisatie en A/B-tests: Het identificeren van kansen voor websiteverbeteringen en het uitvoeren van A/B-tests om de gebruikerservaring en conversieratio’s te verhogen.

CRM-systeembeheer: Het inrichten en optimaliseren van ons CRM-systeem om onze marketing- en salesinspanningen te ondersteunen en te versterken.

Functievereisten

Om te slagen in deze rol, breng je het volgende mee:

Wat bieden wij?

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om bij Innovine aan de slag te gaan als onze nieuwe Growth Hacker? Dan nodigen we je uit om je cv en een motivatie, waarin je jouw salestalent verkoopt, naar ons te sturen.

In het kader van ons toekomstige kantoor dat zal worden geopend in de regio Tilburg, zijn wij op zoek naar nieuwe teamleden.

Samenwerken en samen groeien

Solliciteer bij innovine