RetSoft is onderdeel geworden van ´Innovine Software Solutions´

Wij zijn enthousiast dit bericht te delen met al onze klanten. Sinds kort is RetSoft onderdeel geworden van Innovine Products. Retsoft biedt een digitaal archiefsysteem en een Document Management Systeem. Door deze overname kunnen we niet alleen deze twee prachtige producten aanbieden maar is ons softwareontwikkelteam verder uitgebreid. RetSoft werkt vanuit de locatie in Groningen.

Innovine Projects

Innovine Projects is het onderdeel waarin Innovine zich richt op het op maat maken van softwareoplossingen. In deze business unit ligt de kracht van de organisatie in het oplossen van complexe vraagstukken en het neerzetten van geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Op basis van de vraag en behoefte van de klant kijken we samen hoe we invulling kunnen geven aan het ondersteunen van de bedrijfsprocessen d.m.v. IT-oplossingen (automatisering en digitalisering).

Innovine Products

Innovine Products is het onderdeel waarin we diverse softwareproducten maken voor de zakelijke markt én we continue experimenteren met het maken van generieke softwarecomponenten. Deze producten ondersteunen onze klanten in bedrijfsautomatisering op een klein stukje of juist een groter stuk van hun IT-landschap en bedrijfsprocessen. Ook hier ligt de focus op: ‘het digitaliseren en automatiseren van de belangrijkste bedrijfsprocessen’.

Innovine Services

Innovine services is het onderdeel waarin consultancy ten grondslag ligt. Evenwel is deze businessunit gericht op het leveren van digitale services en een goed functionerende infrastructuur. Bovendien bieden we extra services aan zoals digitale marketing en websites.

De complexiteit waarmee onze klanten dagelijks te maken hebben – of dat nou vanuit de business of IT kant is, met daarbij de IT-implementaties – zorgt ervoor dat het faciliteren, begeleiden en adviseren door Innovine Services vaak noodzakelijk is. Graag helpen we hierbij om samen tot een succesvolle implementatie te komen.

Hoe is de fusie tot stand gekomen?

De laatste paar jaar komen we bij organisaties die vaak andere eisen stellen aan RetSoft of hun IT- omgeving. Het aansluiten van RetSoft op andere applicaties is daar een voorbeeld van. Onder ‘het moederbedrijf’ Innovine kunnen wij deze organisaties daardoor nog beter van dienst zijn. Zo bieden we een op maat ingericht pakket aan en kunnen we jouw organisatie die volledige service geven binnen ieders bedrijfsproces

Delen:

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Recent Posts