Waarvoor kan ik bij Innovine Services terecht?

Sinds de livegang van de website , hebben we een tal leuke reactie’s gekregen van onze klanten. Hiervoor dank! Een enkele vraag ging over onze unit ‘Innovine Services‘, daarom lijkt het ons goed om deze vraag hier uitgebreider te beantwoorden.

Binnen Innovine Services ligt de focus op het goed kunnen ondersteunen, aanvullen en adviseren op het gebied van IT, Software en overige digitale diensten naar wens. Ondersteuning en advisering op het gebied van IT beslaat het gehele terrein van beleid, bedrijfsprocessen, architectuur en organisatie. IT gaat over het geheel van software en integraties van software om tot een complete of deeloplossing te komen.

Ook kunnen Consultancy en advisering als losstaande diensten worden afgenomen, wanneer er ad-hoc vragen zijn.

OVERIGE DIGITALE DIENSTEN

Maar wat wordt er nu bedoeld met ‘overige digitale diensten?’. Sinds april 2022 ben ik – Danique, 36 jaar – in dienst getreden bij Innovine als Digital Marketeer. Met als hoofddoel Innovine te (her)positioneren om de diensten van Innovine zo goed mogelijk met de markt af te stemmen en vanuit één visie aan te bieden. Dit is overigens het meest essentiële bestandsdeel om je Business waarde te geven en jezelf te laten horen waarom er een match is tussen jou en je klant, jou en je project/product of jou en je werknemers. 

Om te beginnen was het voor Innovine goed om de website te herzien van een standaard website naar een uitgebreide bron waar jij en anderen met een nieuwe beleving naar konden kijken. De website dient als basis om alle digitale marketing activiteiten feilloos op elkaar aan te sluiten. Dit doe ik niet alleen, maar met een team specialisten binnen Innovine.

 

SOFTWARE & MARKETING

Mijn focus en toegevoegde waarde zit hem dan ook in het ondersteunen, aanvullen en adviseren van digitale diensten binnen jouw organisatie. Een software op maat ingericht project vraagt soms om een bredere kennis, om jouw project ook haarfijn aan te laten sluiten op de wensen en behoeftes van jouw doelgroep. Wanneer er software wordt gemaakt is het voor een developer een kunst om op de stoel te gaan zitten van jouw klant en een marketingbril op te zetten. Overigens zit zijn of haar expertise op een ander niveau. Ik geloof er in- net als Innovine – dat je de mooiste ‘dingen’ kunt maken binnen een goed samenwerkend team waar ieder zijn of haar eigen specialiteit toepast. Software kan gemaakt worden, op de mens worden afgestemd, maar kan niet zomaar de juiste resultaten boeken zonder vanuit jouw doelgroep te denken en handelen.

DIGITAAL MARKETINGADVIES


Zoals hierboven staat omschreven, is de unit Innovine Services dus ook gericht op de aanvulling van digitale marketingdiensten. Om je verder nog een beeld te geven over de digitale mogelijkheden, kun je denken aan:

  • Het bereiken van bestaande en nieuwe nieuwe klanten op diverse digitale manieren;
  • Het combineren van jouw software wensen (productwise of projectwise) met het goed afstemmen van jouw publiek (doelgroep);
  • Websites; advisering in jouw buyers (of employee) journey, het maken van websites en het toepassen van nieuwe mogelijkheden om je doelen te bereiken;
  • Communicatie & Advies, Strategie & Implementatie;
  • Design: Look en feel uitvoering van jouw project of product afgestemd op jouw markt.

Heb je belangstelling voor deze dienstverlening vanuit Innovine? Of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met ons. Tijdens een gesprek kunnen we dan kijken hoe we dit voor jouw organisatie kunnen invullen

Delen:

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Recent Posts