Waarom kiezen voor softwareoplossingen met bewezen technologieën?

Innovine levert innovatie op basis van bewezen technologieën, maar waarom doen wij dat? Wat is voor jou goed om te weten wanneer je kiest voor business software. Als organisatie kan je werk leveren met innoverende technologieën of bewezen technologieën. De keuze kan gemengd worden, maar wij beloven onze klanten werk te leveren op basis van bewezen technologie, we leggen door middel van praktijkvoorbeelden graag uit waarom.

 

 
Bewezen technologieën in praktijk

Een voorbeeld is dat het logistieke proces binnen sommige organisaties met handmatig werk wordt gedaan en veelal ondersteunt wordt met papier (bijvoorbeeld met Excel rapporten, mappen met klant orders en een handmatige planning). De vraag is dan: ‘Hoe kan de organisatie dit zoveel mogelijk digitaliseren en automatiseren om zo het proces veel beter en efficiënter te laten verlopen? Of de vraag is: Hoe kan de klant een netwerk creëren voor eigen klanten om ze zoveel mogelijk te ontzorgen en eigen dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? (Zie hier nog meer cases van Innovine: CASES).

Wij zetten de bewezen technologieën in om de klant verder te helpen. We willen geen frontrunner zijn in altijd maar de nieuwste technologieën gebruiken, wij geloven in een solide basis waarop je verder kan bouwen. Ten eerste kost het enorm veel tijd en er moet veel onderzoek gedaan worden om nieuwe technologieën te leren kennen en verder bij te houden. Daarnaast hebben de meest innoverende (nog niet bewezen) technologieën veel kinderziektes. Bewezen technologieën hebben dat niet. Ze hebben bewezen dat ze werken, worden veel gebruikt en er is zelfs een speciaal supportnetwerk voor.

Vertrouwen en Continuïteit

Dit geeft dus vertrouwen én continuïteit voor de klant als we daar onze applicaties in bouwen. Bovendien is het security-wise ook veilig om te gebruiken! Als je kiest voor het leveren van nieuwe technologieën, klinkt het misschien heel aantrekkelijk, maar dit hoeft niet altijd functioneel of technisch werkbaar te zijn. Er zit altijd een hoger risico aan voor de klant dat het uiteindelijk tot niets leidt. We kunnen bijvoorbeeld externe pakketten downloaden om in onze software te implementeren. Dit doen we alleen als het – bij wijze van spreken – een miljoen keer is gedownload. Vaak zit er achter zo’n stukje technologie een community die zegt dat die technologie de juiste kant op gaat of juist niet. Er zijn genoeg technologieën die eerst heel ‘hot’ lijken, maar later uitsterven omdat het toch niet gedragen wordt door de developers community.

Met onze standvastige werkwijze bieden we continuïteit en creëren we een applicatie die gemaakt is op bewezen technologie. Zo geven we onze klanten enerzijds vertrouwen en krijgen we anderzijds support van de technologiemarkt.

Wil je graag meer weten over onze oplossingen, neem dan contact op met onze Sales-afdeling. 


Neem contact op

Delen:

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Recent Posts